Κάλεσμα στο εργαστήριο «Διαδραστικά παιχνίδια για έναν οικολογικό τρόπο ζωής», απευθύνει στους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτές νέων και όποιον ενδιαφέρεται, η Eco-edu/ Οικο-εκπαίδευση ΚΟΙΝΣΕΠ σε συνεργασία με τη ΔΕΔΙΣΑ και το ΚΠΕ Βάμου.
Το εργαστήριο του προγράμματος Erasmus+, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαΐου 2025, ώρες 9π.μ.-1μ.μ., στο Λεκτόριο, Μίνωος 31, στα Χανιά.
Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «μέσα από επιτραπέζια παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού στην πόλη, πρακτικές οικολογικές προκλήσεις και δημιουργικές δραστηριότητες επαναχρησιμοποίησης, δίνουμε ζωή στην έννοια της βιωσιμότητας για τους νέους, με τρόπο ευχάριστο, ελκυστικό και με επίκεντρο την κοινότητα.
Ένα νέο, δημιουργικό έργο που μας φέρνει κοντά σε έναν οικολογικό τρόπο ζωής μέσα από: Επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια στην πόλη, ομαδικές οικολογικές προκλήσεις, ημιουργική επαναχρησιμοποίηση υλικών! Μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε και αλλάζουμε τον κόσμο! Παίξε έξυπνα. Ζήσε οικολογικά. Γίνε μέρος της αλλαγής!».
Για συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή επισκεφτείτε τη σελίδα Ecoedusocialcoop στο facebook ή τηλεφωνήστε στο 6944567895.
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter

