Με παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επαγγελματιών του κλάδου και πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε χθες η Παγκρήτια Αγροδιατροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου που φιλοξενείται μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου έρχεται να στηρίξει την αγροτική οικονομία και τον αγροτικό κόσμο, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ποιότητας, σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου είναι μια διοργάνωση που στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, της τοπικής οικονομίας και της βιωσιμότητας της αγροτικής παραγωγής με την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και την παράδοση.

Για πέντε ημέρες η «καρδιά» του αγροτικού κόσμου θα «χτυπά» στο Αρκαλοχώρι και στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας με σκοπό, μέσα από τη λειτουργία της Έκθεσης, να αναδειχθούν οι μεγάλες προοπτικές του πρωτογενούς τομέα και οι δυνατότητες ανάπτυξης νέων συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών όλης της Ελλάδας, με επίκεντρο τον αγροκτηνοτροφικό τομέα. Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα για να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Ώρες λειτουργίας Έκθεσης:
Καθημερινές: 17:00 – 22:00
Σαββατοκύριακο: 10:00 – 14:30 & 17:00 – 22:00
Δείτε ΕΔΩ τι δήλωσαν για την έκθεση, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Βασίλης Κεγκέρογλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης και ο μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Ανδρέας.