Τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025 ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, ο υφυπουργός Νίκος Ταχιάος και ο γενικός γραμματέας Υποδομών Δημήτρης Αναγνώπουλος θα επισκεφθούν την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
Στις 10:00 π.μ. θα παρουσιάσουν στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (αίθουσα «Αριστοτέλης», Μακεδονία 1, 73100, Χανιά) τα άμεσα μέτρα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Κίσαμος Χανίων – Λινοπεράματα Ηρακλείου του ΒΟΑΚ.
Στις 12:30 μ.μ. θα παραστούν στην τελετή παράδοσης της νέας γέφυρας του ποταμού Κερίτη, στον οικισμό Αλικιανός του Δήμου Πλατανιά. (https://maps.app.goo.gl/ikhCoSZgoFY5g4dv5?g_st=iv).
Εν συνεχεία θα επιθεωρήσουν την πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης σχολικών μονάδων που υλοποιούνται από το Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών μέσω της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.)», στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου», στην Π.Ε. Χανίων.
Συγκεκριμένα:
| Ώρα | Σχολική μονάδα |
| 13:45 | 2ο Δημοτικό Σχολείο Σούδας |
| 14:15 | 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων |
| 15:00 | 2ο Γενικό Λύκειο Χανίων, 3ο Δημοτικό Σχολείου Χανίων, 4ο Νηπιαγωγείο Χανίων |
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter

