Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (ΔΕΥΑΧ) ενημερώνει ότι την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025, από τις 08:30 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στη Δημοτική Κοινότητα Στερνών (ανατολικό τμήμα).
Η διακοπή της υδροδότησης είναι αναγκαία λόγω εργασιών που εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο:
«Δίκτυα Ακαθάρτων περιοχών Καμπάνι – Χωρδάκι – Στέρνες – Παζινός και Αργουλίδες, Δ.Ε. Ακρωτηρίου Δήμου Χανίων».
Η ΔΕΥΑΧ επισημαίνει ότι το διάστημα της διακοπής ενδέχεται να μειωθεί, εφόσον οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα. Για το λόγο αυτό, οι καταναλωτές θα πρέπει να θεωρούν ότι τα δίκτυα ύδρευσης παραμένουν υπό πίεση καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.
Η Επιχείρηση ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή αυτή όχληση και ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συνεργασία τους.

