Το Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας της τοπικής οικονομίας, ενημερώνει τα μέλη του για τη δυνατότητα συμμετοχής στην έκθεση «Τέχνημα και Λαϊκή Τέχνη», που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιανουαρίου 2026 στο «Metropolitan Expo» της Αθήνας.
Η εμπορική έκθεση «Tέχνημα», παρουσιάζει κάθε χρόνο δημιουργήματα διαχρονικής αξίας, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση, τα οποία αποτυπώνουν με πληρότητα την τουριστική αγορά από κάθε γωνιά της χώρας.
Παράλληλα με την «Τέχνημα» πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες οι εκθέσεις «Λαϊκή Τέχνη» και «Παρουσίες», συγκεντρώνοντας χειροποίητα είδη και προϊόντα Ελλήνων βιοτεχνών και καλλιτεχνών, καθώς επίσης και τουριστικά είδη από τα μεγαλύτερα σωματεία λαϊκής τέχνης της χώρας.
Οι χανιώτικες επιχειρήσεις, οι οποίες θα επιλέξουν τη συμμετοχή τους ως εκθέτες για την προβολή των τοπικών τους προϊόντων, θα ενισχυθούν οικονομικά από το Επιμελητήριο Χανίων, υπό την προϋπόθεση ότι είναι ταμειακά ενήμερες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 26/12/2026, αποστέλλοντας την αίτηση στο email: epimel@chania-cci.gr.


