Τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του και την παραπομπή του σε τακτική ανάκριση δίνει με γραπτή δήλωσή του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», Γιώργος Μπέας.
Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μπέας δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει διαπράξει καμία αξιόποινη πράξη, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση που του αποδίδεται δεν στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία ενοχής. Παράλληλα, εκφράζει την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει πλήρως τις θέσεις του και να αντικρούσει τα στοιχεία της δικογραφίας.
Ο ίδιος σημειώνει ότι θα συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές, ζητώντας παράλληλα να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας και να αποφευχθούν πρόωρα συμπεράσματα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων:
«Με αφορμή δημοσιεύματα και πληροφορίες που αφορούν την άσκηση ποινικής δίωξης και την παραπομπή μου σε τακτική ανάκριση, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια.
Θέλω να δηλώσω με απόλυτη σαφήνεια ότι ουδεμία αξιόποινη πράξη έχω διαπράξει και ότι η υπόθεση που μου αποδίδεται δεν στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία ενοχής, γεγονός που με αιφνιδίασε και με προβληματίζει βαθύτατα.
Παρά ταύτα, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον θεσμό της Δικαιοσύνης και πιστεύω ακράδαντα ότι στο πλαίσιο της προβλεπόμενης από τον νόμο ανακριτικής διαδικασίας θα μου δοθεί η δυνατότητα να εκθέσω πλήρως τις θέσεις μου και να αντικρούσω τα στοιχεία της δικογραφίας ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια και θα επέλθει η πλήρης δικαίωσή μου.
Με σεβασμό στους θεσμούς και στη διαδικασία, θα συνεργαστώ με τις αρμόδιες αρχές, διατηρώντας την ψυχραιμία και την αξιοπρέπειά μου, όπως έπραξα πάντα στη ζωή και στη δημόσια πορεία μου.
Ζητώ να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας και να αποφευχθούν πρόωρα συμπεράσματα».
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter

