Η πρέσβης της Φινλανδίας στην Ελλάδα Leena Pylvänäinen επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη, τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.
Παρουσία του επίτιμου προξένου της Φινλανδίας στην Ανατολική Κρήτη Ανδρέα Μεταξά, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον τομέα του τουρισμού και πως επηρεάζονται από το πολεμικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής.
Η Πρέσβης, που ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή, εξέφρασε στον Περιφερειάρχη Κρήτης την αγάπη της και τον θαυμασμό της για την Κρήτη, τον πολιτισμό της, τη φύση και το κλίμα της, τον διατροφικό της πλούτο, τονίζοντας ότι οι συμπατριώτες της που επιλέγουν την Κρήτη για διακοπές δεν έρχονται μόνο μια φορά αλλά επαναλαμβανόμενα.
Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τη Φινλανδή Πρέσβη για την επίσκεψη και την προτίμηση που εκφράζει για την Κρήτη, όπως επίσης και τον επίτιμο πρόξενο Ανδρέα Μεταξά για τη στήριξή του στην ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού από τη Φινλανδία.
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter

