Στην οικονομική ενίσχυση που εξασφαλίστηκε για τους καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, έπειτα από πρωτοβουλία της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτή Χανίων, Σέβης Βολουδάκη, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς.
Όπως επισημαίνεται, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για τη χρηματοδότηση, η οποία -όπως τονίζουν- επιτεύχθηκε μετά από προσπάθειες της κ. Βολουδάκη.
Υπογραμμίζουν ότι οι πολυετείς εργασίες ανακατασκευής της Δημοτικής Αγοράς οδήγησαν τους περισσότερους επαγγελματίες σε δυσμενή οικονομική θέση, καθώς αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τα καταστήματά τους χωρίς να λάβουν αποζημίωση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγκεκριμένη ενίσχυση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επανεγκατάσταση των επιχειρήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταστηματάρχες να επανεκκινήσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
Παράλληλα, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη στάση της υφυπουργού, με τον Σύλλογο να σημειώνει ότι «υπήρξε παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια των αδιεξόδων και των προβληματισμών», επιδεικνύοντας -όπως αναφέρουν- ανθρώπινη προσέγγιση και ευσυνειδησία.
Τέλος, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς Χανίων απευθύνει πρόσκληση για ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη, στις 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (ΕΒΕΧ). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση της πρωτοβουλίας ενίσχυσης των μελών του Συλλόγου, ενώ στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και η κα Βολουδάκη, η οποία θα αναφερθεί αναλυτικά στη δράση που υλοποιήθηκε.
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter

