Το Αννουσάκειο Ιδρυμα της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, επισκέφθηκε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου.
Την Υπουργό και τους συνεργάτες της, υποδέχθηκε, εκ μέρους του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιου, προέδρου Δ.Σ. του Αννουσάκειου, ο διοικητικός διευθυντής του Ιδρύματος, π. Αντώνιος Αρετάκης.
Της υποδοχής και του καλωσορίσματος ακολούθησε ξενάγηση σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος (Κέντρο Αποθεραπείας, Κέντρο Αποκατάστασης, Φυσικοθεραπευτήριο, πτέρυγες διαμονής, τραπεζαρίες, χώρους διοικήσεως ως και τα νέα, υπερσύχρονα δωμάτια νοσηλείας και αποκατάστασης, που δημιουργούνται.
Οπως σημειώνει σχετικά, η Μητρόπολη, η κ. Μιχαηλίδου, ότι έχοντας ακούσει για την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών του Αννουσάκειου και παρά το ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα της, ζήτησε η ίδια να επισκεφθεί το Ίδρυμα, εξέφρασε τον θαυμασμό της και την χαρά της για την υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών δηλώνοντας ότι πρόκειται περί ενός «πρότυπου, υπερσύχρονου Ιδρύματος, το οποίο παρέχει υψηλές ποιοτικές υπηρεσίες, τόσο στον χώρο της Αποθεραπείας, όσο και της Αποκατάστασης», δήλωσε δε την πρόθεση της όπως «στηρίξει και συμβάλλει το έργο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Αννουσάκειου».
Εκ μέρους του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλοχίου, ο Διοικητικός Διευθυντής του Αννουσάκειου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε την Υπουργό «δια την επιλογή της επίσκεψης της στο Ίδρυμα ως και την ευαισθησία που την διακρίνει στα θέματα του χαρτοφυλακίου της, ως, επίσης, και την πρόθεση στήριξης του πολυδιάστατου και ποικίλου προνοιακού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου του Ιδρύματος», ενημερώνοντας την για όλες τις δομές και δράσεις του Αννουσάκειου.
Κατά την επίσκεψη της στο Αννουσάκειο η κ. Μιχαηλίδου, είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με πολλούς από τους τροφίμους του Ιδρύματος, να ανταλλάξει ευχές και να ακούσει σοφές κουβέντες από πολλούς τροφίμους, κυρίως γέροντες και γερόντισες. Την κα Μιχαηλίδου συνόδευε και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σέβη Βολουδάκη.
Ακολουθήστε το HANIA.news στο Facebook και στο Twitter





