Ομιλία για τα νέα ζευγάρια από τη Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου της Μητρόπολης

mitripolikentriki

Συμβουλευτική ομιλία για τα νέα ζευγάρια και τους γονείς, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Χανίων με ομιλητή τον κ. Ηλία Λιαμή, διδάκτορα Θεολογίας, μουσικοπαιδαγωγό και συγγραφέα, με τίτλο «καλά μαλώματα, καλά φιλιώματα (από τήν σύγκρουση στην αγάπη) »,  στο πλαίσιο ομιλιών που διοργανώνει η Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και νέων γονέων της Μητρόπολης Χανίων.

Οπως αναφέρεται σε δελτίο της Μητρόπολης: «Σημαντικές έννοιες μέσα στο γάμο όπως την  υπομονή, την σιωπή και την εκτέλεση των θέλω του/της συντρόφου και όχι μόνο των δικών μας επιθυμιών περιέγραψε με τον αυθόρμητο και πάντα πηγαίο και βιωματικό τρόπο ο κ. Λιαμή κερδίζοντας από τα πρώτα λεπτά το ακροαματικό κοινό του που αποτελούνταν από νέους ανθρώπους κυρίως και είχαν γεμίσει την μεγάλη αίθουσα του ενοριακού κέντρου.

mitropoli2

mitripoli

mitropoli3

Μετά το πέρας της ομιλίας που παρουσίασε ο καθηγητής κ. Χρήστος Μποτωνάκης απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης και ο π. Βασίλειος Γκάτσης εκ μέρους της Σχολής Συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων, ενώ την ομιλία έκλεισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης  και συντονιστής της Σχολής, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού ευχαρίστησε  τους ιερείς, τον ομιλητή και όλο τον κόσμο που δείχνει ένθερμο ενδιαφέρον για την νεοσύστατη Σχολή Συμβουλευτικής της Μητροπόλεως μας».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή