Διακοπή κυκλοφορίας για δύο μήνες σε δρόμο των Χανίων λόγω έργων

DIKTYO-YDREYSHS

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, από σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουνίου, έως και τις 31 Αυγούστου στην οδό Ν. Πλαστήρα, στην περιοχή Πασακάκι της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Βενιζέλου του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκλήρωση τάφρου Τ1 από την οδό Πλαστήρα έως την επέκταση της οδού Ζυμβρακάκηδων», που περιλαμβάνει την κατασκευή κλειστής τάφρου και την τοποθέτηση αγωγού λυμάτων και ύδρευσης, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΧ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Χανιά θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Μουρνιών και της οδού Θερίσου.

Υπενθυμίζεται ότι κύριος του έργου καθώς και φορέας υλοποίησής του είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, ενώ Διευθύνουσα Υπηρεσία είναι η Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΧ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της σύμβασης για την υλοποίηση του συνολικού έργου ανέρχεται σε 99.895,07 ευρώ και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑ Χανίων, ενώ η διάρκεια υλοποίησης ανέρχεται σε τρεις μήνες.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ζητά την κατανόηση, τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως για λόγους ασφαλείας των διερχομένων αλλά και των εργαζομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

«Το σημαντικότατο αυτό έργο υποδομής θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία της υγείας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες όλων μας για την επίτευξη του στόχου της αειφόρου ανάπτυξης στον τόπο μας», σημειώνει η ΔΕΥΑΧ.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή