Χανιά | Εργασίες ανάδειξης – προστασίας του πάρκου των Αγίων Αποστόλων

BAMBOYKAS-AGIOI-APOSTOLOI1

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την προστασία και την ανάδειξη του πάρκου των Αγίων Αποστόλων, όπως επισημαίνει ο Δήμος Χανίων.

Στον υπέροχο αυτό χώρο άθλησης και περιπάτου βρέθηκε σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας αλλά και τοπικούς συμβούλους, ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον χώρο, ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αθλούμενους, κατοίκους της περιοχής, αλλά και εκπροσώπους αθλητικών σωματείων που χρησιμοποιούν το άλσος.

BAMBOYKAS-AGIOI-APOSTOLOI4

Οι παρεμβάσεις στο σημείο αφορούν στη δημιουργία μιας περιπατητικής διαδρομής με πρόβλεψη μιας διαδρομής για ποδήλατο περιμετρικά του πάρκου, την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής υπαίθριας άθλησης που έχουν τοποθετηθεί και ήδη χρησιμοποιούνται από τους πολίτες, ενώ παράλληλα σχεδιάζεται η δημιουργία περίφραξης από ξύλο, στα σημεία που παραμένουν ανοιχτά, δίνοντας τν «δυνατότητα» σε κάποιους οδηγούς Ι.Χ. αυτοκινήτων να σταθμεύουν τα οχήματά τους εντός του άλσους.

BAMBOYKAS-AGIOI-APOSTOLOI3

Ο Δήμαρχος Χανίων, σε δηλώσεις του, κάλεσε τους πολίτες να διαφυλάξουν το πάρκο και να ενισχύσουν με τον τρόπο τους την προσπάθεια αυτή του Δήμου.

Ερωτηθείς για τον χρόνο ολοκλήρωσης του έργου τόνισε: «Το χρονοδιάγραμμα δεν θα ξεπεράσει τους δύο μήνες από σήμερα για το σύνολο αυτής της ήπιας παρέμβασης. Πρόκειται για ένα έργο από ίδιους πόρους του Δήμου, με την πολύτιμη πάντα συμβολή των Τεχνικών μας Υπηρεσιών».

BAMBOYKAS-AGIOI-APOSTOLOI2

2

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή