Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια της Χαρούλας Μυλωνάκη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια της Θεοχαρούλας Μυλωνάκη.

Αναλυτικά:

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Η είδηση για την απώλεια της Χαράς Μυλωνάκη δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Πέραν από τα προσφιλή της πρόσωπα, θρηνούν όλα τα Χανιά, χωρίς υπερβολή.

Κάθε άνθρωπος που την γνώρισε, που τη συναναστράφηκε μέσα από το έργο της, τόσο ως γιατρού όσο και ως αυτοδιοικητικού, αισθάνεται ότι έχασε έναν δικό του άνθρωπο. Γι’ αυτόν τον συνάνθρωπο μόχθησε η Χαρά, από όποια θέση κι αν κλήθηκε να το κάνει. 

Το ήθος, η ανθρωπιά και η υψηλή αίσθηση καθήκοντος που τη διέκριναν, κέρδιζαν τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων. Το οξύ της πνεύμα, η ευγένεια και η καλοσύνη θα κρατήσουν τη Χαρά παρούσα στις καρδιές όλων. 

Σε εποχές, όπως η σημερινή, κατά τις οποίες η υγεία διεθνώς συνιστά μέγα διακύβευμα, η απώλεια μιας ευήθους επιστήμονος, είναι τεράστιο πλήγμα. Το έργο και η παρουσία της παραμένουν να οδηγούν όλους μας σε έναν καλύτερο κόσμο.

Από καρδιάς συλλυπητήρια στους οικείους της».

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης  για τον χαμό της εκλεκτής συναδέλφου Θεοχαρούλας Μυλωνάκη, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε τα εξής:

1ον: Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένειά της.

2ον: Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 200 ευρώ στη μνήμη της, για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

3ον: Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο Τύπο».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Η Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα, με αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου της αγαπητής στην κοινωνία ιατρού και αυτοδιοικητικού Χαρούλας Μυλωνάκη:

«Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της ιατρού Χαρούλας Μυλωνάκη, η οποία επί σειρά ετών προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος”.

Η Χαρούλα Μυλωνάκη ξεχώρισε για τον υψηλό επαγγελματισμό, τον δυναμισμό, τον ανθρωπισμό και το ήθος με το οποίο άσκησε το ιατρικό της λειτούργημα ως διευθύντρια της Β’ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου μας και ως υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, γεγονός που την κατέστησε ιδιαιτέρως αγαπητή τόσο στους συναδέλφους της, όσο και στους ασθενείς.

Παράλληλα ξεχώρισε για την ανιδιοτελή προσφορά της στην κοινωνία καθώς ως Νομαρχιακός Σύμβουλος, ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χανίων και ως Πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ  επέδειξε ιδιαίτερη εργατικότητα, αφοσίωση, ακεραιότητα και ήθος αφήνοντας μια πολύτιμη παρακαταθήκη».

Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

«Έφυγε η Χαρά! Η δίκη μας Χαρά! Η Χαρά όλου του κόσμου!

Η αγαπητή σε όλους συνάδελφος, που άφησε τη δική της σφραγίδα και ψυχή στο Νοσοκομείο μας. Δε θα μπορέσουμε να σε αποχαιρετήσουμε από κοντά… ίσως είναι και καλύτερο…

Γιατί θα ζεις για πάντα εδώ, μάχιμη στη μνήμη μας, στην ψυχή μας, στο Νοσοκομείο σου, την κλινική σου που τόσο αγάπησες. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων το Δ.Σ. της ΕΓΕΣΥΧ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της και αντί στεφάνου θα καταθέσει το ποσό των 300 ευρώ σε ίδρυμα της πόλης μας».

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

«Με αφορμή την αναγγελία θανάτου της εκλεκτής ιατρού Θεοχαρούλας Μυλωνάκη το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε:

– Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια ενός εξαίρετου ανθρώπου και επιστήμονα που υπηρέτησε επί σειρά ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων απο τη θέση της ιατρού και διευθύντριας της Β’ Παθολογικής Κλινικής. Μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών από τη θέση της δημοτικής συμβούλου και αντιδημάρχου. Η Θεοχαρούλα Μυλωνάκη πορεύτηκε με εντιμότητα και υψηλές αρχές, τόσο στην Ιατρική όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διακρίθηκε για το ήθος, την ευγένεια, την ειλικρίνεια και την αγάπη της για τον συνάνθρωπο κερδίζοντάς μας πάντα όλους. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

– Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη της.

– Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής».

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

«Πληροφορηθήκαμε με οδύνη τον θάνατο της εξαιρετικής επιστήμονος και σημαντικού στελέχους της Αυτοδιοίκησης, Χαρούλας Μυλωνάκη. Αναμφισβήτητα, υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα του Νομού μας. Άφησε τη δική της σφραγίδα στο ιατρικό λειτούργημα που υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών. Στην πορεία της ως ιατρός συνδύασε την άριστη γνώση αλλά και την αγάπη της προς τον συνάνθρωπο. Ταυτόχρονα όμως ασχολήθηκε και με την Αυτοδιοίκηση. Προσέφερε επί σειρά ετών στον χώρο αυτό ως νομαρχιακή σύμβουλος, δημοτική σύμβουλος, αντιδήμαρχος Χανίων και πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ. Μέσα από την ενασχόλησή της με το ιατρικό λειτούργημα και τα κοινά, συνέδεσε το όνομά της και την πορεία της με την έννοια της ουσιαστικής προσφοράς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ύστερα από συνεννόηση, λόγω των εκτάκτων συνθηκών, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο και τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Ψήφισμα

• Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένειά της.

• Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

• Το παρόν ψήφισμα την ίδια μέρα να αναγνωσθεί στο σώμα και να συμπεριληφθεί στα πρακτικά της συνεδρίασης.

• Να κατατεθεί αντί στεφάνου, στη μνήμη της εκλιπούσης, το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000 ευρώ) στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων».

Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΔΕΔΙΣΑ)

«Θλίψη γέμισε τη μεγάλη οικογένεια της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) η είδηση του θανάτου της πρώην προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Θεοχαρούλας (Χαράς) Μυλωνάκη. 

Μια έντονη και δυναμική προσωπικότητα με σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου μας αλλά και με μεγάλη προσφορά στον συνάνθρωπο. Τόσο μέσα από το ιατρικό της λειτούργημα ως ιατρός παθολόγος, αναπληρώτρια διευθύντρια της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, όσο και από την ενασχόλησή της με τα κοινά όπου διετέλεσε νομαρχιακή σύμβουλος, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ επί σειρά ετών. 

Το αποτύπωμα που άφησε στο πέρασμά της από τη ΔΕΔΙΣΑ και η συμβολή της στη διαχείριση των απορριμμάτων στα Χανιά, αποτελεί μια πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας. Η έντονη επιστημονική, κοινωνική και πολιτική δράση της καθώς και η προσφορά της χαρακτηρίσθηκαν από συνέπεια, ήθος, ευπρέπεια, δυναμισμό. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Να εκφράσει συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης.

2) Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων».

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

«Στη ζωή, γνωρίζεις ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή που τους συναντάς, αντιλαμβάνεσαι πως ενώ δεν σε ενώνει μέχρι εκείνη τη στιγμή κάτι, κανένας δεσμός αίματος, θα “ενωθείς” μαζί τους για το υπόλοιπο της ζωής σου, μ’ έναν τρόπο μοναδικό.

Με τη Χαρούλα Μυλωνάκη, τη δική μας Χαρούλα, την αγαπημένη μου Χαρούλα, η σχέση μας, ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια ως φιλική αλλά πολύ γρήγορα,  εξελίχθηκε σε στενά οικογενειακή.

Η Χαρούλα ήταν μέλος της οικογένειάς μου και είναι πραγματικά αβάσταχτο για εμένα αυτή την ώρα, να τακτοποιήσω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου και να διαχειριστώ το νέο δεδομένο που δημιουργεί η απουσία της. 

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, αγωνιζόταν με εκείνο το ανεξάντλητο πείσμα της. Εκεί που η υγεία της επιδεινώνονταν, εκείνη έλεγε μέσα της, “δεν θα πέσω, κι αν πέσω θα σηκωθώ ξανά, και ξανά…”.

Μας γέμιζε όλους με δύναμη, όταν μας κοίταζε με το πεντακάθαρο και διαπεραστικό της βλέμμα, που έσπαγε τη σιωπή ακόμη και των πιο δύσκολων στιγμών της… Όλα αυτά μέχρι και σήμερα που έσυρε την άγκυρα, για το… μεγάλο της ταξίδι. 

Η Χαρούλα Μυλωνάκη ήταν μια πραγματική αγωνίστρια με σκέψη διαλεκτική, με αυτοθυσία απέραντη, με ανιδιοτέλεια ανυπέρβλητη, με καρδιά όμως μικρού παιδιού.

Ως γιατρός του νοσοκομείου Χανίων -και διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής- κόσμησε την επιστήμη της και αγαπήθηκε από εκατοντάδες ανθρώπους, που της έλεγαν μέσα από την καρδιά τους “ευχαριστώ” όταν εκείνη τους απάλυνε τον πόνο δίνοντάς τους λύση στα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα υγείας τους. 

Υπηρέτησε τις θέσεις ευθύνης που της ανατέθηκαν, όχι στερεοτυπικά αλλά με πάθος και με τη δύναμη της καρδιάς της, όπως έκανε με οτιδήποτε αγαπούσε και καταπιάνονταν. Ως μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, από τη θέση της νομαρχιακής και δημοτικής συμβούλου, αλλά και της προέδρου της πρωτοπόρας ΔΕΔΙΣΑ και του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, η Χαρούλα ήταν ακούραστη και ανεξάντλητη, ήξερε να κερδίζει χωρίς να τον διεκδικεί, τον σεβασμό όλων.

Η Χαρούλα ήταν για πολλά χρόνια η πιο στενή μου συνεργάτιδα. Ο άνθρωπος που “σημάδεψε” όσο λίγοι τη δική μου πορεία στην Αυτοδιοίκηση και μοιραστήκαμε επί σειρά ετών, τα ίδια όνειρα αλλά και τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας.

Στη διαδρομή της, πορεύτηκε χωρίς λοξά πατήματα, επιλέγοντας συνειδητά τον “δύσκολο” δρόμο και κατάφερε ν’ αφήσει πίσω της έργο μετρήσιμο αλλά και το δικό της ανεξίτηλο αποτύπωμα, στην πόλη μας, τα Χανιά μας που τόσο αγαπήσαμε.

Ο Μάρτιος στάθηκε ο μήνας ο σκληρός. Στον αγαπημένο σου σύζυγο Λευτέρη θα μένει η ζεστασιά και η περηφάνεια της παρουσίας σου, η εντιμότητα και οι ηθικές βάσεις του παραδείγματός σου με τις οποίες αγκαλιά πορευτήκατε.

Σε όλους εμάς αλλά και σ’ εμένα προσωπικά θα κατέχεις για πάντα εκείνο το κομμάτι της καρδιάς μου που κατέκτησες, χωρίς καν να το προσπαθήσεις.

Αντίο Χαρούλα…».

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

«Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Κρήτη Μπροστά” εκφράζουμε τη λύπη μας για την απώλεια της Χαράς Μυλωνάκη. Ενός σπουδαίου ανθρώπου, που προσέφερε ανιδιοτελώς στην κοινωνία μας με την επιστημοσύνη της και την πολυετή παρουσία της στα κοινά.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της».

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

«Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Χανίων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια της αγαπητής γιατρού Χαρούλας Μυλωνάκη, και επί πολλά χρόνια επιφανούς στελέχους της Αυτοδιοίκησης στα Χανιά.

Η Χαρούλα Μυλωνάκη στήριξε την έννοια της προσφοράς προς το συνάνθρωπο, τόσο μέσω της δράσης της στο λειτούργημα του γιατρού ως παθολόγος, αναπληρώτρια διευθύντρια της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, όσο και μέσω της προσφοράς της στα κοινά με διαρκή παρουσία από το 2002, ως νομαρχιακή σύμβουλος Χανίων και ως δημοτική σύμβουλος Δήμου Χανίων, ενώ ως πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ εργάστηκε για την αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Νομό μας.

Με βαθύ σεβασμό εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους της».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ

«Βαθιά θλίψη μας προκαλεί η απώλεια της Χαρούλας Μυλωνάκη, ενός ανθρώπου, που προσέφερε σημαντικό έργο στην κοινωνία ως ιατρός και άνθρωπος με μακρά παρουσία στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπήρξε πρόσωπο με άριστη γνώση του αντικειμένου της, εξαιρετική παρουσία στα κοινά, που διακρινόταν για το ήθος, την εργατικότητα, την αφοσίωση και την αγάπη της για τα Χανιά.

Παθολόγος, διευθύντρια της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Χ., υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου, νομαρχιακή σύμβουλος, δημοτική σύμβουλος επί σειρά ετών, πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) είναι μερικές μόνο από τις ιδιότητες, στις οποίες είχε διακριθεί η εξαίρετη συντοπίτισσα μας. Περισσότερο όμως η εκλιπούσα χαρακτηριζόταν από την προσήνειά της, την καταδεκτικότητα, την ευγενική και φιλική της διάθεση προς όλους, χαρακτηριστικά, που την έκαναν ιδιαιτέρως αγαπητή.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου εκφράζω στους οικείους της τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ

«Η Χαρούλα Μυλωνάκη ήταν μια επιστήμονας αλλά και αυτοδιοικητικός, που άφησε ανεξίτηλα το “αποτύπωμά” της στον τόπο μας. Στον τομέα της Ιατρικής, από τη θέση της γιατρού και διευθύντριας του ΕΣΥ, υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια αλλά και ευαισθησία τον συνάνθρωπό της. Όπως και η συνεπής παρουσία της από τις θέσεις που υπηρέτησε στην Αυτοδιοίκηση, με την εμπιστοσύνη των πολιτών, δημιουργώντας μια ξεχωριστή αυτοδιοικητική διαδρομή με σημαντική προσφορά για τους συμπολίτες της. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Χαρούλας μας!

Η περήφανη, αγωνίστρια, υπεύθυνη, εργατική και ακούραστη, με ακέραιο χαρακτήρα και ήθος Κισαμίτισσά μας από τα Χαιρεθιανά, Χαρούλα Μυλωνάκη, ένας άνθρωπος που γνώριζε μόνο να προσφέρει, τόσο μέσα από το λειτούργημα του γιατρού όσο και ως χρόνια στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως παθολόγος αναπληρώτρια διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Χ. και υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, πρόσφερε ακούραστα το έργο της και περιέθαλψε χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, μέσα από την παρουσία της στα κοινά από το 2002, ως νομαρχιακή σύμβουλος και ως δημοτική σύμβουλος στη συνέχεια, είχε πάντα μία εξαίρετη και ζωντανή παρουσία. Ειδικά την περίοδο που διετέλεσε ως πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ, προσπάθησε και συνέβαλλε στον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Νομό μας.

Θα τη θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο, την ευγένεια, την αξιοπρέπεια, την καλοσύνη και την καλοκαρδία που τη χαρακτήριζε.

Εκ μέρους του Δήμου Κισάμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύζυγό της Λευτέρη και στην οικογένειά της.

Επιθυμία της Δημοτικής Αρχής, εφόσον λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν μπορούμε να αποχαιρετίσουμε από κοντά τη συντοπίτισσά μας στην τελευταία της κατοικία στα Χαιρεθιανά, είναι να διοργανώσουμε μία εκδήλωση στη μνήμη της και να τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο, το έργο και την προσφορά της».

Η 7η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

«H Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο της γιατρού, διευθύντριας της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, μέλους του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου, νομαρχιακής και δημοτικής συμβούλου Χανίων, Χαράς Μυλωνάκη, η οποία σήμερα άφησε την ύστατη πνοή της.

Αποχαιρετώντας ένα κομμάτι της καρδιάς μας, τη δυναμική, αξιαγάπητη και δημιουργική Χαρούλα, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο