Χανιά | Κλείνει τμήμα του ΒΟΑΚ την Παρασκευή – Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, θα διακοπεί τελικά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Ταυρωνίτη έως και τον κόμβο Κολυμπαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Η αλλαγή στην ημερομηνία ανακοινώθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που καθυστερούν τις εργασίες οι οποίες όπως είχε ανακοινωθεί θα ξεκινούσαν σήμερα Τρίτη.

Αναλυτικά, η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων ανακοίνωσε τα εξής:

Συμπληρωματικά με την από 13.02.2021 ανακοίνωσή μας, σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με στένωση λωρίδων κυκλοφορίας σε τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), από τον κόμβο Ταυρωνίτη μέχρι τον κόμβο Κολυμπαρίου, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν καθίσταται εφικτό να πραγματοποιηθεί η έναρξη των εργασιών την 16.02.2021 όπως είχε οριστεί, οπότε και αυτές θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από 19.02.2021 έως και την 28.02.2021.

Ειδικότερα, κατά την πρώτη ημέρα και για τις ανάγκες των εργασιών υλοποίησης του εν λόγω έργου, από την 07.00 ώρα της 19.02.2021 έως και την 17:00 ώρα της ίδιας ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Ταυρωνίτη έως και τον κόμβο Κολυμπαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Ταυρωνίτη και Κολυμπαρίου και κίνηση μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδό Χανίω – Κισάμου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Κανένα σχόλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή