Χανιά | Καλογερής για μίνι λοκντάουν: Να εφαρμόσουμε τα μέτρα για να ξεμπλέξουμε

Αιφνιδιασμένος από την απόφαση για μίνι λοκντάουν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων το χρονικό διάστημα 6 έως 13 Αυγούστου εμφανίστηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής.

«Η επιδημιολογική εικόνα των Χανίων σίγουρα δεν είναι καλή, δεν δείχνει όμως να είναι χειρότερη από άλλους νομούς το τελευταίο διάστημα – έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερη, δηλαδή, από την εικόνα άλλων Νομών. Όμως μια τέτοια εισήγηση από την πλευρά των λοιμωξιολόγων, που είναι απόφαση της κυβέρνησης δεν μπορούμε να τη σχολιάσουμε», είπε αρχικά ο κ. Καλογερής.

«Το θέμα είναι ότι τη στιγμή που ανέκαμπτε ο τουρισμός και μαζί του η οικονομία, πρέπει, δυστυχώς, να ρίξουμε λίγο όλοι την ταχύτητά μας. Δεν είναι πολύ τραγικό το ζήτημα. Είναι για μία εβδομάδα. Πρέπει να προσέξουμε λίγο παραπάνω. Πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα, να δείξουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα με τις δικές μας δυνάμεις να βελτιώσουμε τους δείκτες και να αναθεωρηθεί αυτή η απόφαση, γιατί μέσα στον Αύγουστο δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων υπογράμμισε, ακόμη, ότι «αυτό που θέλω να πω είναι ότι τηρούμε τα μέτρα προστασίας και θα εφαρμόσουμε τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί. Δεν θεωρώ ότι το διάστημα είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ούτε υπάρχει λόγος να ανεβούν οι τόνοι και να προκληθεί ιδιαίτερη αναταραχή. Είναι μία απόφαση που ελήφθη και δεν φαίνεται ότι υπάρχει τρόπος να την πάρουν πίσω. Επομένως, να χαλαρώσουμε, να την αποδεχθούμε, να εφαρμόσουμε τα μέτρα, όπως είπα, και να ξεμπλέξουμε από αυτή τη βάσανο μια ώρα αρχύτερα», κατέληξε ο κ. Καλογερής.

Φωτογραφία αρχείου

1 σχόλιο

  • Βεργανελακης Ιωαννης Reply

    6 Αυγούστου 2021 at 11:20

    Ποτε θα φάτε ξυλο….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Επιστροφή στην κορυφή